// Over ons

// Werving & Selectie

// Arbeidsvoorwaarden en Belonen

// Verandermanagement

Human Behavior Consultancy


  Zorgeloos uitbesteden is bij ons geen loze kreet. Met het inschakelen van onze adviseurs kunt u al uw werkzaamheden en vragen op het brede terrein van Personeel en Organisatie met een gerust hart aan ons uitbesteden of overlaten.

  Onze dienstverlening strekt zich uit over de Personele en de Organisatorische kant van uw organisatie alsmede de relatie daartussen. Van hulp bij het vinden van de juiste persoon op de juiste plaats tot een complete cultuurverandering binnen uw organisatie.

  Maatwerk leveren is onze standaard. Uw vraag is leidend. Onze inzet is het leveren van toegevoegde waarde.

  Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf tijdelijk of structureel. Strategisch of operationeel. Onze adviseurs nemen u (een deel van) het P&O werk uit handen, zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw kerntaken. Onze werkwijze is zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. De mens in de organisatie is ons uitgangspunt.


  Onze werkwijze

  Human Behavior Consultancy kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Middels de volgende vier manieren van werken kunnen wij uw organisatie bijstaan:

   Advies, Uitvoering & Implementatie: Advies in onderling overleg en op maat. Daarnaast gaat Human Behavior Consultancy verder dan alleen een advies! Wij voeren ook graag ons advies uit en implementeren dit op een pragmatische manier.

   Projecten: Onze adviseurs kunnen ingezet worden voor projecten bij u op locatie of vanuit één van onze vestigingen. Belangrijk is dat het klikt tussen u en onze adviseur. Het gaat om vertrouwen, kennis van uw sector/branche en dat onze adviseur bij uw cultuur past.

   Inhuur: Een adviseur van Human Behavior Consultancy bij u op locatie kan de oplossing zijn voor een tijdelijk capaciteittekort op uw P&O afdeling of voor de uitvoering van een project.

   Uitbesteding & abonnement: U kunt al uw P&O werkzaamheden uitbesteden of organisatiespecifieke afspraken met ons maken.

© Copyright Human Behavior Consultancy. All rights reserved