// Over ons

// Werving & Selectie

// Arbeidsvoorwaarden en Belonen

// Verandermanagement

Werving & Selectie


  Het werven en selecteren van de juiste kandidaten vergt veel kostbare tijd. Human Behavior Consultancy neemt deze zorg graag uit uw handen.

  Human Behavior Consultancy helpt u op basis van:

  • Executive Search
  • Werving & Selectie

  Met ons uitgebreid contactennetwerk kunnen wij u ondersteunen bij het vinden van de juiste kandidaat. Daarnaast hebben we toegang tot kandidatenbestanden van externe vacaturebanken. Met name via de Executive Search aanpak gaat(n) we ook actief potentiële kandidaten benaderen.

  De specialisten van Human Behavior Consultancy interviewen competentiegericht en passen hierbij de STAR-interview methode toe. De kans dat wij de beste kandidaat voor uw vacature vinden, neemt hierdoor aanzienlijk toe.

  Interim-management

  U zoekt een interim P&O-er? Of een interim HR-directeur? Onze eigen adviseurs zetten we ook voor langere periode in op passende opdrachten. Daarnaast beschikken we over een netwerk van ZZP-ers die zich met ons verbonden voelen. Daardoor vinden we in alle gevallen een uitstekend antwoord op uw vraag voor tijdelijke ondersteuning.

  Maar ook voor een interim algemeen en/of functioneel manager kunt u bij ons terecht, zoals een algemeen directeur, financieel manager, operations/productie manager, marketing & sales manager of IT manager

© Copyright Human Behavior Consultancy. All rights reserved